Valikko

Käyttöehdot

TILAUSTAPA

Voit tilata tuotteemme joko verkkokaupastamme yhteydenotolla tai vaihtoehtoisesti puhelimitse. Saat tilauksen tehtyäsi tilausvahvistuksen sähköpostiisi käsiteltyämme tilauksesi. Tämän jälkeen saat sähköpostiisi tuotteen toimitusajan ja mahdolliset ennakkomaksutiedot.  

TOIMITUSTAPA

Kaikkiin ohjehintoihin lisätään tapauskohtaiset toimituskulut. Ulkomaan tilauksiin lisätään aina ulkomaan rahti voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Hinta pyydettäessä myynti@jmtech.fi. Joistakin tilaustuotteista perimme 60% etukäteismaksun tuotteen ohjehinnasta. Emme palauta ennakkomaksua, jos tilaus perutaan meistä riippumattomista syistä. Voimme vakuuttaa tuotteen myös erikseen sopimuksen mukaan, jolloin tilaaja maksaa aina kaikki aiheutuvat lisäkustannukset.  

TOIMITUSAIKA

Toimitusaika on varastotuotteille noin 2-3 arkipäivää, tilaustuotteille noin 1-6 viikkoa. Varastoimme koko ajan monia volyymituotteita, jotta pystyisimme toimittamaan tilauksesi mahdollisimman nopeasti. Kaikki tilaukset toimitetaan Matkahuollon välityksellä, jolloin paketti on yleensä seuraavana päivänä perillä. Poikkeustapauksissa myös postin kautta.   Saat tiedon tilaamasi tuotteen toimitusajasta tilausvahvistuksen yhteydessä. Mikäli tuotteen toimitus viivästyy, ilmoitamme siitä välittömästi sinulle.

VAIHTO JA PALAUTUSOIKEUS

Tuotteillamme on kuluttajasuojalain mukainen täysi palautus- ja vaihto-oikeus 14 päivän ajan kaupantekohetkestä, edellyttäen että: tuote on käyttämätön ja ehjä, tuote on alkuperäisessä ja ehjässä pakkauksessaan, tuotteen täytyy olla hyvin pakattu ja mukana pitää olla kuitti ostosta, kaikista palautuksista sovittava erikseen myyjän kanssa, korienosien palautus ainoastaan erikseen sovittaessa. Sovita korinosat ennen maalausta! Emme lunasta posti- tai bussiennakkopalautuksia, aiheelliset palautukset korvataan asiakkaalle! Palautusoikeus ei koske seuraavia tuotteita: -Alustanumeron perusteella tilatut yksilölliset osat (esim.moottorin osat) - Ulkomaiselta toimittajalta tilattavat yksittäiset osat (vanne yms.)  

TAKUU   

Takuuajat tuotemerkeittäin.

Takuu ei korvaa normaalia kulumista ja väärästä asennuksesta syntynyttä vauriota. Takuun piirissä ovat materiaali- ja kokoonpano- sekä suunnitteluvirheet. Muut tuotemerkit: Muilla tuotemerkeillä on lakisääteinen 6kk takuu (virhevastuu) Kilpailukäyttöön tarkoitetuilla tuotteilla ei ole takuuta.

VAHINGOITTUNUT PAKETTI

Mikäli lähetys on kuljetuksen aikana rikkoutunut tai pakkaukseltaan vioittunut, tee siitä heti kirjallinen vahinkoilmoitus Matkahuoltoon. Pakkaamme kaikki tuotteet asianmukaisesti minimoidaksemme lähetyksen vahingoittumisriskin. Emme vastaa kuljetuksessa aiheutuneista vahingoista. HUOM!  Lunastamatta jätetyistä lähetyksistä perimme tilaajalta jälkikäteen rahdin molempiin suuntiin. Perimme lisäksi lunastamattomista tilauksista 60% kulukorvauksen tuotteen ohjehinnasta, sekä perintäpalkkion.

Tietoa verkossa tapahtuvasta riita- / sovitteluasioiden käsittelystä

EU-komissio tarjoaa kuluttajariita- sekä sovitteluasioiden käsittelyyn seuraavan verkkoalustan: https://ec.europa.eu/consumers/odr/

Tämä yllämainittu EU:n tarjoama alusta on ensisijaisesti käytössä kaikkille oikeuskäsittelyn ulkopuolisille riita/sovittelu asioille tässä verkkokaupassa tapahtuneelle kauppatoiminnalle  ja tiedonvaihdolle riita sekä sovittelutilanteissa.

 

Pikaosto

Anna verkkokauppamme tuotenumero.

Toimitusmaa